Sale!

Sunđeraste krpe za FAM dozator 5 komada

Originalna cena je bila: 990.00rsd.Trenutna cena je: 800.00rsd. sa PDV-om

Zamenljive krpe sunđeri za upotrebu u kombinaciji sa dozatorom FAM za isparavanje sirćetne i mravlje kiseline. Sunjđerasta tkanina je napravljena od celuloznog materijala koji može optimalno da upije tečnost. Koristi se kako za borbu protiv voštanih moljaca sirćetnom kiselinom, tako i u tretmanu sa mravljom kiselinom protiv varoa krpelja

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: 912V Kategorija:

Opis

Pogodno kao zamenljiva sunđerasta tkanina za dozator FAM, za tretman šoka sa Formivarom 70% od nas. vet., mravlja kiselina i za borbu protiv voštanih moljaca sirćetnom kiselinom. Spužvaste krpe mogu se koristiti nekoliko puta. Isperite vodom nakon svakog tretmana. Pre tretmana navlažite, iscedite i zagladite suve krpe za sunđere.

Primena / doziranje
Za oba tretmana u julu i septembru.
Nalijte po 130 ml 60% mravlje kiseline na sunđerastu krpu. Sunđerasta krpa u potpunosti apsorbuje mravlju kiselinu.

Koncept / preporuke lečenja
Mravlja kiselina se uvek koristi na kraju perioda ishrane, ubrzo nakon uklanjanja saća. Po pravilu su dovoljna najviše dva tretmana, u julu / avgustu. Vreme rada varira u zavisnosti od dozatora. Sledite uputstva za upotrebu dozatora mravlje kiseline. Visoko koncentrovana mravlja kiselina može prouzrokovati oštećenje legla, au nekim slučajevima i maticu. Zbog toga, nakon lečenja Formiar-om, preporučujemo Thimovar kao dugotrajni tretman i zaštitu od reinvazije. Lečenje zaostalih grinja oksalnom kiselinom u periodu bez legla, od novembra do januara, rezultira najboljim uspehom u borbi protiv varoe nakon kombinacije letnje obrade mravlje kiseline / timol i sprečava varou da se navikne na aktivni sastojak.

Ostale napomene
Rukovanje mravljom kiselinom zahteva veliki oprez. Uvek nosite zaštitne naočare, rukavice otporne na kiseline i odeću sa dugim rukavima.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sunđeraste krpe za FAM dozator 5 komada“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt

This will close in 5 seconds