Sunđeraste krpe za FAM dozator x5

744.00rsd sa PDV-om

Zamenljive krpe za sunđere za upotrebu u kombinaciji sa Formivarom 70% i dozatorom FAM. Spužvasta tkanina je napravljena od celuloznog materijala koji može optimalno da upije tečnost. Takođe se koristi za borbu protiv voštanih moljaca sirćetnom kiselinom.

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: 912V Kategorija:

Opis

Pogodno kao zamenljiva sunđerasta tkanina za dozator FAM, za tretman šoka sa Formivarom 70% od nas. vet., mravlja kiselina i za borbu protiv voštanih moljaca sirćetnom kiselinom. Spužvaste krpe mogu se koristiti nekoliko puta. Isperite vodom nakon svakog tretmana. Pre tretmana navlažite, iscedite i zagladite suve krpe za sunđere.

Primena / doziranje
Za oba tretmana u julu i septembru nalijte po 130 ml Formivara 70% mravlje kiseline na sunđerastu tkaninu. Mravlja kiselina sunđerastom krpom u potpunosti apsorbuje.

Koncept / preporuke lečenja
Mravlja kiselina se uvek koristi na kraju perioda ishrane, ubrzo nakon uklanjanja saća. Po pravilu su dovoljna najviše dva tretmana, u julu / avgustu. Vreme rada varira u zavisnosti od dozatora. Sledite uputstva za upotrebu dozatora mravlje kiseline. Visoko koncentrovana mravlja kiselina može prouzrokovati oštećenje legla, au nekim slučajevima i maticu. Zbog toga, nakon lečenja Formiar-om, preporučujemo Thimovar kao dugotrajni tretman i zaštitu od reinvazije. Lečenje zaostalih grinja oksalnom kiselinom u periodu bez legla, od novembra do januara, rezultira najboljim uspehom u borbi protiv varoe nakon kombinacije letnje obrade mravlje kiseline / timol i sprečava varou da se navikne na aktivni sastojak.

Ostale napomene
Rukovanje mravljom kiselinom zahteva veliki oprez. Uvek nosite zaštitne naočare, rukavice otporne na kiseline i odeću sa dugim rukavima.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Sunđeraste krpe za FAM dozator x5“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt