FAM – Dozator protiv Varoe vaši

1,440.00rsd sa PDV-om

Isparivač za letnji tretman varoe sa Formivarom Za lečenje varoe sa mravljom kiselinom 70%. FAM dozator štedi prostor i efikasan je. Jednostavno podešavanje zahvaljujući gramofonu koji radi glatko. FAM dozator je jednostavan za upotrebu, visoko je efikasan i može se ponovo koristiti nekoliko godina.
Garancija na proizvod 24 meseca

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: 381V Kategorija:

Opis

FAM dozator je napravljen od polistirena. Sastoji se od: 1 osnovne ploče, 1 sunđeraste tkanine i 1 poklopca sa gramofonom za lako podešavanje u zavisnosti od spoljne temperature. Krpe od sunđera mogu se koristiti i nekoliko puta. Isperite krpe za sunđere nakon upotrebe. Pre upotrebe navlažite, iscedite i izgladite suve spužvaste krpe. Mravlja kiselina sunđerastom krpom u potpunosti apsorbuje. Okretanjem diska, otvori na poklopcu se otvaraju manje ili više. To omogućava da se količina mravlje kiseline koja isparava prilagodi temperaturi.

Primena / doziranje
Za prvi letnji tretman, FAM dozator se koristi 7 dana neposredno nakon žetve meda. Pre tretmana preporučuje se jednokratno hranjenje. Od sredine septembra, dozator FAM biće smešten u koloniju na 14 dana. Kolonije se hrane između tretmana. Postavite pod sa umetnutom sunđerastom tkaninom na vodoravnu površinu. Za oba tretmana u julu i septembru nalijte po 130 ml mravlje kiseline po 70% na sunđerastu tkaninu. Zatim zatvorite dozator tako da poklopac klikne na svoje mesto u sva četiri ugla. Uvek držite napunjeni FAM dozator vodoravno, tako da kiselina ne može da iscuri. Okretanjem diska, otvori na poklopcu se otvaraju manje ili više. Ovo omogućava da se količina mravlje kiseline isparava prilagodi očekivanim maksimalnim dnevnim temperaturama. Preporučujemo da FAM dozator stavite tokom hladnih jutarnjih sati.
Tabela za postavljanje gramofona

Koncept / preporuke lečenja
FAM dozator se koristi samo na kraju sezone. Dovoljna su dva tretmana, u julu i sredinom septembra. Ako se izvodi samo jedan tretman, preporučujemo Thimovar kao dugotrajni tretman i zaštitu od reinvazije. Zimski tretman ili uklanjanje zaostalog grinja oksalnom kiselinom u periodu bez legla, od novembra do januara, rezultira najboljim uspehom u borbi protiv varoe nakon kombinacije mravlje kiseline i / ili timola kao letnjeg tretmana.

Ostale napomene
Rukovanje mravljom kiselinom zahteva veliki oprez. Uvek nosite zaštitne naočare, rukavice otporne na kiseline i odeću sa dugim rukavima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FAM – Dozator protiv Varoe vaši“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt

Info

Poštovani kupci,

Za sve porudžbine preko 3000din
poštarina je o našem trošku!

Srdačan pozdrav,
Vi Mons tim

This will close in 0 seconds