Sale!

FAM – Dozator sirćetne i mravlje kiseline protiv voštanog moljca i varoa vaši

Originalna cena je bila: 1,990.00rsd.Trenutna cena je: 1,590.00rsd. sa PDV-om

Isparivač za letnji tretman varoe sa mravljom kiselinom 60% ili za tretman protiv voštanog moljca sa sirćetnom kiselinom.
FAM dozator štedi prostor i efikasan je.
Jednostavno podešavanje koncentracije isparenja kiseline zahvaljujući rupama na poklopcu, čiji se otvori podešavaju kružnim pokretom.
FAM dozator je jednostavan za upotrebu, visoko je efikasan i dugovečan.
Garancija na proizvod 24 meseca

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: 381V Kategorija:

Opis

FAM dozator je napravljen od polistirena. Sastoji se od: 1 osnovne ploče, 1 sunđeraste tkanine i 1 poklopca sa gramofonom za lako podešavanje u zavisnosti od spoljne temperature. Krpe od sunđera mogu se koristiti i nekoliko puta. Isperite krpe za sunđere nakon upotrebe. Pre upotrebe navlažite, iscedite i izgladite suve spužvaste krpe. Mravlja kiselina sunđerastom krpom u potpunosti apsorbuje. Okretanjem diska, otvori na poklopcu se otvaraju manje ili više. To omogućava da se količina mravlje kiseline koja isparava prilagodi temperaturi.

Primena / doziranje
Za prvi letnji tretman, FAM dozator se koristi 7 dana neposredno nakon žetve meda. Pre tretmana preporučuje se jednokratno hranjenje. Od sredine septembra, dozator FAM biće smešten u koloniju na 14 dana. Kolonije se hrane između tretmana. Postavite pod sa umetnutom sunđerastom tkaninom na vodoravnu površinu. Za oba tretmana u julu i septembru nalijte po 130 ml mravlje kiseline po 70% na sunđerastu tkaninu. Zatim zatvorite dozator tako da poklopac klikne na svoje mesto u sva četiri ugla. Uvek držite napunjeni FAM dozator vodoravno, tako da kiselina ne može da iscuri. Okretanjem diska, otvori na poklopcu se otvaraju manje ili više. Ovo omogućava da se količina mravlje kiseline isparava prilagodi očekivanim maksimalnim dnevnim temperaturama. Preporučujemo da FAM dozator stavite tokom hladnih jutarnjih sati.
Tabela za postavljanje gramofona

Koncept / preporuke lečenja
FAM dozator se koristi samo na kraju sezone. Dovoljna su dva tretmana, u julu i sredinom septembra. Ako se izvodi samo jedan tretman, preporučujemo Thimovar kao dugotrajni tretman i zaštitu od reinvazije. Zimski tretman ili uklanjanje zaostalog grinja oksalnom kiselinom u periodu bez legla, od novembra do januara, rezultira najboljim uspehom u borbi protiv varoe nakon kombinacije mravlje kiseline i / ili timola kao letnjeg tretmana.

Ostale napomene
Rukovanje mravljom kiselinom zahteva veliki oprez. Uvek nosite zaštitne naočare, rukavice otporne na kiseline i odeću sa dugim rukavima.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „FAM – Dozator sirćetne i mravlje kiseline protiv voštanog moljca i varoa vaši“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt

This will close in 5 seconds