O nama

Naša kompanija Vi Mons d.o.o. osnovana je 2020 godine sa vizijom da postanemo Lideri u distribuciji tehnološki naprednih kako domaćih tako i inostranih proizvoda iz različitih oblasti.

Naši proizvodi nude pored svojih kvalitetnih materijala i izrade, takođe i uštedu određene energije prilikom korišćenja, pa samim tim i Vaš novac.                         

Kada je zdravlje pčela u pitanju, vidimo sebe kao pionire na našim prostorima u ponudi proizvoda za organsko pčelarenje.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo prvi digitalni sublimator oksalne kiseline dihidrat sa Li-Jon tehnologijom na našem tržištu – Varrox Eddy, čiji smo eksluzivni zastupnici i distributeri u regionu. Tačnost za svaki tretman isparavanja nezavisno od primenjene doze. Nije potrebno prisustvo pčelara tokom procesa isparavanja, samim tim pčalaru nije potrebna skupa zaštitna maska u zaštiti od isparenja oksalne kiseline. Ovaj proizvod predstavlja revoluciju u zaštiti pčela od Varroa- destructor parazita i izuzetno smo ponosni što ga jedini možemo ponuditi na našem tržištu. Ponosni smo takođe da možemo pčelarima u regionu da ponudimo napredno organsko sredstvo za pranje i dezinfekciju košnica i ramova koje odstranjuje sva organska jedinjenja, Švajcarskog proizvođača Halag.    Sa ovim sredstvom paljenje košnica sa gas let lampom je istorija.

U oblasti auto-tuninga, Chiptuning je must have.                                                                                                                                                  Našim PowerBox-om Nemačkog proizvođa čiji smo eksluzivni zastupnici i distributeri u regionu, motor Vašeg vozilo oslobađa i do 30% veću konjsku snagu, smanjuje potrošnju goriva, a samim tim smanjuje i emisiju štetnih izduvnih gasova i daje dobar osećaj sigurnosti kroz agilnost Vašeg vozila. Oslobodite skrivenu snagu motora Vašeg vozila ugradnjom našeg PowerBox-a koji se vrlo lako i brzo instalira i deinstalira. Prednost našeg PowerBox-a što ga čini jedinstvenim na tržištu je da ga možete u bilo kom vozilu instalirati, razliku čine samo priključni kabalovi u zavisnosti marke/brenda dizel pumpe Vašeg vozila.

Takodje, pored gore navedenih proizvoda, nudimo inovativnu tehnologiju prskanja, proizvode švajcarskog proizvodjača Birchmeier, čiji smo takodje ekskluzivni zastupnik i distributer za Region. Birchmeier je svetski poznati evropski brend koji posluje od 1876 godine i sada je sa svojim proizvodima od najkvalitetnije plastike i tehnologije mehanizma za prskanje osim u oblasti prskanja raznih agro kultura našao i široku primenu kada je u pitanju DDD (deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija), bezkontaktno dubinsko pranje raznih površina i auto nega.

Uskoro će kod nas biti dostupni i proizvodi Smart Home sistema. Bežični pametni kućni sistem koji prati našu svakodnevicu neupadljivo i inteligentno povezuje pojedinačne uredjaje bez kabla, jedne sa drugima i može se kontrolisati putem samo jedne centralne aplikacije. Oblasti koje treba da poveže pametni kućni sistem (Wi-Fi 220V utičnice, kontrola osvetljenja i pametnih LED lampi), Kontrola grejanja (pametni ventili radijatora/zidni termostati, podno grejanje), Senčenje (pametne roletne, kontrola roletne), Zabava (Multiroom audio sistem, Smart TV), Obezbeđenje (Provala i protivpožarna zaštita, detektori vode-CO2-plinskog gasa, kvalitet vazduha, temperature).

Inovativni proizvodi iz naše ponude nisu same sebi cilj, već služe jedinom cilju, da Vam ponudimo, pouzdane proizvode sa atraktivnim cenama, orijentisani ka budućnosti, kako u ekonomskom i energetskom tako i u ekološkom smislu.

Vi Mons d.o.o. je pored B2C poslovanja (maloprodaja), jako zainteresovana i za B2B partnerstva (velikoprodaja) kako u Srbiji tako i u zemljama okruženja.

Kao naši B2B partneri možete da budete sigurni da će te kod nas biti u dobrim rukama i da će te imati pristup ogromnom dugogodišnjem iskustvu naših dobavljača sa kojima imamo vrlo čvrste poslovne veze.

Detaljnije opise naših proizvoda, koje vam srdačno preporučujemo, naravno u zavisnosti od vaših potreba, a od kojih neke i mi sami koristimo, preuzmite iz našeg online-shopa ovde…

Srdačno se zahvaljujemo na Vašem interesovanju i nadamo se da i Vas možemo da očaramo našim kvalitetnim proizvodima kao našeg budućeg klijenta ili poslovnog partnera.

Vaš Vi Mons d.o.o. prodajni tim.

Pratite nas

                
Korpa