O nama

Vi Mons d.o.o. osnovana je 2020 godine. Naša delatnost je distribucija tehnološki naprednih kako domaćih, tako i inostranih proizvoda iz različitih oblasti na veliko i malo.

Naši proizvodi nude pored svojih kvalitetnih materijala i kvalitetne izrade, takođe i uštedu energije, pa samim tim štede i Vaš novac.                         

Kada je zdravlje pčela u pitanju, vidimo sebe kao pionire na našim prostorima . Ponosni smo da možemo domaćim i pčelarima u okruženju da ponudimo vrlo kvalitetne i svetski sertifikovane proizvode za organsko pčelarenje  sa dvogodišnjom garancijom. Naš i svetski favorit u sublimaciji oksalne kiseline za zaštitu pčela protiv Varroa Destructor parazita je Varrox Eddy. Pored svog dobrog učinka od oko 98% u uništenju varoa krpelja, je najbezbedniji sublimator na tržištu, jer prisustvo pčelara tokom isparenja oksalne kiseline uopšte nije neophodno.

U ponudi imamo takođe inovativnu tehnologiju prskanja, proizvode  švajcarskog proizvodjača Birchmeier, svetski poznati evropski brend koji posluje od 1876 godine i nemačkog proizvođača SOLO koji posluje od 1950 godine. Proizvodi su od najkvalitetnije plastike sa inovativnom tehnologijom mehanizma za prskanje  u svim položajima bez kapanja i ne kontrolisanog gubitka tečnosti. Oblasti primene su prskanje raznih agro kultura, DDD (deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija), bezkontaktno dubinsko pranje raznih površina i auto nega. Uz ove proizvode nudimo profesionalnu hemiju domaće proizvodnje za privredu i domaćinstva.

Inovativni proizvodi iz naše ponude nisu same sebi cilj, već služe jedinom cilju, da Vam ponudimo, pouzdane proizvode sa atraktivnim cenama, orijentisani ka budućnosti, kako u ekonomskom i energetskom tako i u ekološkom smislu.

Jedan takav proizvod, koga izdvajamo iz mase, je i naš PowerBox (link). Sofisticirana elektronika ugrađena u kutiji manjoj od kutije cigareta za automobile sa dizel motorima. PowerBox poboljšava performanse Vašeg dizela, povećava snagu motora i do 30% pri smanjenju potrošnje goriva i samim tim štedi Vaš novca. Korisnici našeg PowerBox-a su nam sa oduševljenjem potvrdili smanjenje potrošnje dizel goriva pri povećanju snage motora kod svojih dizelaša.

Mi smo pored maloprodaje B2C poslovanja, vrlo zainteresovana i za velikoprodaju B2B partnerstva  kako u Srbiji tako i u zemljama okruženja.

Kao naši B2B partneri možete da budete sigurni da će te preko nas imati pristup ogromnom dugogodišnjem iskustvu naših dobavljača sa kojima imamo vrlo čvrste poslovne veze.

Nadamo se da i Vas možemo da očaramo našim kvalitetnim proizvodima kao našeg budućeg kupca ili poslovnog partnera.

Kontaktirajte nas i budite uvek korak ispred konkurencije.

Vaš Vi Mons d.o.o. prodajni tim.

Vi Mons d.o.o. tim

Goran Vidojević
Direktor

goran.vidojevic@vimonsgroup.rs
+381 (0) 677 84 10 84

Vi Mons Team
Prodaja

prodaja@vimonsgroup.rs
+381 (0) 677 84 20 84

Želiš da budeš deo našeg tima?

pošalji CV
info@vimonsgroup.rs

Pratite nas

                

Korpa