O nama

Naša kompanija Vi Mons d.o.o. osnovana je 2020 godine sa vizijom da postanemo Lideri u distribuciji tehnološki naprednih kako domaćih tako i inostranih proizvoda iz različitih oblasti.

Naši proizvodi nude pored svojih kvalitetnih materijala i izrade, takođe i uštedu određene energije prilikom korišćenja, pa samim tim i Vaš novac.                         

Kada je zdravlje pčela u pitanju, vidimo sebe kao pionire na našim prostorima u ponudi proizvoda za organsko pčelarenje.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo prvi digitalni sublimator oksalne kiseline dihidrat sa Li-Jon tehnologijom na našem tržištu – Varrox Eddy, čiji smo eksluzivni zastupnici i distributeri u regionu. Tačnost za svaki tretman isparavanja nezavisno od primenjene doze. Nije potrebno prisustvo pčelara tokom procesa isparavanja, samim tim pčalaru nije potrebna skupa zaštitna maska u zaštiti od isparenja oksalne kiseline. Ovaj proizvod predstavlja revoluciju u zaštiti pčela od Varroa- destructor parazita i izuzetno smo ponosni što ga jedini možemo ponuditi na našem tržištu. Ponosni smo takođe da možemo pčelarima u regionu da ponudimo napredno organsko sredstvo za pranje i dezinfekciju košnica i ramova koje odstranjuje sva organska jedinjenja, Švajcarskog proizvođača Halag.    Sa ovim sredstvom paljenje košnica sa gas let lampom je istorija.

U oblasti auto-tuninga, Chiptuning je must have.                                                                                                                                                  Našim PowerBox-om Nemačkog proizvođa čiji smo eksluzivni zastupnici i distributeri u regionu, motor Vašeg vozilo oslobađa i do 30% veću konjsku snagu, smanjuje potrošnju goriva, a samim tim smanjuje i emisiju štetnih izduvnih gasova i daje dobar osećaj sigurnosti kroz agilnost Vašeg vozila. Oslobodite skrivenu snagu motora Vašeg vozila ugradnjom našeg PowerBox-a koji se vrlo lako i brzo instalira i deinstalira. Prednost našeg PowerBox-a što ga čini jedinstvenim na tržištu je da ga možete u bilo kom vozilu instalirati, razliku čine samo priključni kabalovi u zavisnosti marke/brenda dizel pumpe Vašeg vozila.

Takodje, pored gore navedenih proizvoda, nudimo inovativnu tehnologiju prskanja, proizvode švajcarskog proizvodjača Birchmeier, čiji smo takodje ekskluzivni zastupnik i distributer za Region. Birchmeier je svetski poznati evropski brend koji posluje od 1876 godine i sada je sa svojim proizvodima od najkvalitetnije plastike i tehnologije mehanizma za prskanje osim u oblasti prskanja raznih agro kultura našao i široku primenu kada je u pitanju DDD (deratizacija, dezinsekcija i dezinfekcija), bezkontaktno dubinsko pranje raznih površina i auto nega.

Uskoro će kod nas biti dostupni i proizvodi Smart Home sistema. Bežični pametni kućni sistem koji prati našu svakodnevicu neupadljivo i inteligentno povezuje pojedinačne uredjaje bez kabla, jedne sa drugima i može se kontrolisati putem samo jedne centralne aplikacije. Oblasti koje treba da poveže pametni kućni sistem (Wi-Fi 220V utičnice, kontrola osvetljenja i pametnih LED lampi), Kontrola grejanja (pametni ventili radijatora/zidni termostati, podno grejanje), Senčenje (pametne roletne, kontrola roletne), Zabava (Multiroom audio sistem, Smart TV), Obezbeđenje (Provala i protivpožarna zaštita, detektori vode-CO2-plinskog gasa, kvalitet vazduha, temperature).

Inovativni proizvodi iz naše ponude nisu same sebi cilj, već služe jedinom cilju, da Vam ponudimo, pouzdane proizvode sa atraktivnim cenama, orijentisani ka budućnosti, kako u ekonomskom i energetskom tako i u ekološkom smislu.

Vi Mons d.o.o. je pored B2C poslovanja (maloprodaja), jako zainteresovana i za B2B partnerstva (velikoprodaja) kako u Srbiji tako i u zemljama okruženja.

Kao naši B2B partneri možete da budete sigurni da će te kod nas biti u dobrim rukama i da će te imati pristup ogromnom dugogodišnjem iskustvu naših dobavljača sa kojima imamo vrlo čvrste poslovne veze.

Detaljnije opise naših proizvoda, koje vam srdačno preporučujemo, naravno u zavisnosti od vaših potreba, a od kojih neke i mi sami koristimo, preuzmite iz našeg online-shopa ovde…

Srdačno se zahvaljujemo na Vašem interesovanju i nadamo se da i Vas možemo da očaramo našim kvalitetnim proizvodima kao našeg budućeg klijenta ili poslovnog partnera.

Vaš Vi Mons d.o.o. prodajni tim.

Pratite nas

                
Korpa

Info

Poštovani kupci,

Za sve porudžbine preko 3000din
poštarina je o našem trošku!

Srdačan pozdrav,
Vi Mons tim

This will close in 0 seconds