Sale!

Dräger X-plore® 1900

390.00rsd sa PDV-om

Dräger X-plore® 1900 je jednokratna maska za prašinu visokih performansi za zaštitu od sitne prašine i čestica. Premium maska za filtriranje čestica dostupna je u dve veličine, kombinujući jednostavnost upotrebe, izuzetan komfor i optimalno pristajanje. Za najveći stepen sigurnosti – čak i za ljude koji nose naočare.

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: 3951920 Kategorija:

Lakoća korišćenja

Fleksibilna tračna traka za glavu VarioFLEKS u obliku petlje olakšava postavljanje Dräger X-plore® 1900. Jednostavno rasklopite masku, postavite je na lice, postavite kaiševe i pritisnite na kopču za nos, prateći vidljive oznake. Takođe zbog svog stabilnog oblika, nanošenje maske je lako i nošenje je ugodno. Sigurno se uklapa i čvrsto zatvara bez ikakvog pritiska. Kompaktni sklopivi dizajn štedi prostor za skladištenje bilo u skladištu ili na putu do radnog mesta. Svaka maska za jednokratnu upotrebu dolazi u higijenskom pojedinačnom pakovanju, štiteći je od kontaminacije.

Optimalno uklapanje

Maska za prašinu dostupna je u dve veličine (S i M / L). To ga čini pogodnim za različite oblike i veličine lica, tako da svaki nosilac može odabrati pravu veličinu za optimalno pristajanje. Trodijelni dizajn na sklapanje nudi visoku fleksibilnost u pogledu naklapanja, tako da se maska lako prilagođava licu korisnika. Takođe obezbeđuje da maska ostane čvrsto u svom položaju. Čak i kada nosilac govori, maska se ne pomera.

Fleksibilna kopča za nos integrisana u materijal za filtriranje kombinovana je sa mekanom podloškom za nos iznutra. Ovo omogućava efikasno postavljanje i sigurno zatvaranje maske u predelu nosa. Trake za glavu VarioFLEKS su izuzetno fleksibilne i prilagođavaju se pojedinačno različitim veličinama glave.

Izuzetan komfor

Zahvaljujući najnovijim materijalima za filtriranje visokih performansi, polumaske za filtriranje čestica omogućavaju nosiocu da diše gotovo bez otpora. Opcioni modeli opremljeni hladnjakom za izdisanje CoolMAKS još više smanjuju otpor disanja, istovremeno pomažući u sprečavanju nakupljanja toplote i vlage unutar maske. Ovo pruža olakšanje korisniku, posebno tokom napornih fizičkih aktivnosti, i čini disanje još ugodnijim.

Dräger X-plore® 1900 serija ima SmartFOLD dizajn sa patentiranim dvostrukim ojačanjem. To čini oblik maske izuzetno stabilnim i pruža velikodušan prostor za disanje. Pored toga, izdahnuti vazduh je usmeren nadole, smanjujući opaženu temperaturu unutar maske.

Odlična vizija sa naočarima

Tokom razvoja proizvoda poseban fokus je stavljen na dizajn, tako da su maske u potpunosti kompatibilne sa zaštitnim naočarima. Zahvaljujući posebnom dizajnu maski, nosioci naočara takođe mogu udobno da nose Dräger X-plore® 1900, bez da se maska ili naočare međusobno nađu na putu i ​​da se naočare ne zamagle.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Dräger X-plore® 1900“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt