Sale!

Varrox® Eddy sublimator oksalne kiseline dihidrat sa 1 baterijom

Original price was: 68,490.00rsd.Current price is: 56,400.00rsd. sa PDV-om

 

JEDINSTVENA  PONUDA  ZA ODGOVORNE PČELARE:

SUBLIMATOR SA BEZOPASNOM I NAJEDNOSTAVNIJOM UPOTREBOM ZA PČELARE SA MAKSIMALNIM UČINKOM

VARROX® EDDY
Prvi lagani prenosivi alat sa Li Ion tehnologijom. Preciznost u svakom tretmanu isparavanja nezavisno od primenjene doze.
NIJE POTREBNO PRISUSTVO PČELARA TOKOM PROCESA ISPARENJA / TRETMANA PČELINJEG DRUŠTVA.

Uputstvo za rukovanje:

Lista signalizacije Uputstvo za rukovanje na srpskom jeziku od 61. starne

NAŠA NEVEROVATNA AKCIJA – VAŠA VELIKA UŠTEDA!! 

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: 3897V Kategorija:

GARANCIJA NA PROIZVOD 24 MESECA!

 

VARROX® EDDY
Prvi lagani prenosivi alat sa Li Ion tehnologijom. Preciznost u svakom tretmanu isparavanja nezavisno od primenjene doze. Nije potrebno prisustvo pčelara tokom procesa isparavanja.

Način upotrebe
Sipati propisanu količinu oksalne kiseline dihidrat u metalnu posudu uređaja (u prahu ili tableti). Postavite Varox Eddy kroz otvor košnice od 15mm x 90mm ispod satnih ramova. Zatvorite otvor sunđerom ili vlažnom krpom. Pokrenite Varox Eddy sa jednostavnim pritiskom na dugme za pokretanje i udaljite se dok uređaj ne prikaže zeleno LED svetlo. Uklonite Varox Eddy i ubacite još uvek toplu posudu u kofu hladne vode da se ohladi. U međuvremenu možete lečiti sledeće pčelinje društvo, koristeći drugu posudu sa oksalnom kiselinom. Otvor košnice držati zatvorenim još 10 minuta nakon tretmana. Napunjena baterija, omogućava tretman između 10–20 košnica. Najbolji rezultati tretmana pčelinjih društava se postižu na spoljnoj temperaturi iznad 8 °C.

Profil lečenja
Oksalna kiselina dihidrat je beli prah sa visokom kiselošću. Kada ispare sa Varrox® Eddy-em, isparenja će se ponovo kondenzovati kao oksalna kiselina dihidrat na pčelama i njihovim ulicama. Fine kristalne igle pri kontaktu sa Varoa vaši je ubijaju. Varoa u pčelinjem leglu neće biti pogođena oksalnom kiselinom pošto ne postoji fizički kontakt sa istom. Vrhunac efekta pada Varoe od pogođenih pčela je drugog dana. Oksalna kiselina dihidrat isparava u dva koraka i raspada se na visokim temperaturama u neaktivna isparenja. Dizajn Varrox® vaporizer-a i Varrox® Eddy-ja omogućava ponavljanje preciznosti procesa za svaku tretiranu košnicu kada se prate uputstva za upotrebu.

Bezbednost
Oksalna kisela isparenja izazivaju iritaciju očiju i respiratornog sistema. Ne koristite u zatvorenom prostoru. Uvek nosite zaštitnu odeću, zaštitne naočare i masku za disanje najmanje FFP2 klase. Uvek tretirajte vaše košnice sa vetrom u leđima da ne bi došli u dodir sa opasnim isparenjima oksalne kiseline.

Dokumentacija

Rizici u suzbijanju varoe i plasmanu meda

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Varrox® Eddy sublimator oksalne kiseline dihidrat sa 1 baterijom“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
SubvencijaNovo

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt

This will close in 5 seconds