Varrox® Eddy sublimator oksalne kiseline dihidrat sa 2 baterije – Cena na upit

!!! CENA NA UPIT !!!

 

SUBLIMATOR SA BEZOPASNOM I NAJEDNOSTAVNIJOM UPOTREBOM ZA PČELARE SA MAKSIMALNIM UČINKOM

 VARROX® EDDY
Prvi lagani prenosivi alat sa Li Ion tehnologijom. Preciznost u svakom tretmanu isparavanja nezavisno od primenjene doze.
NIJE POTREBNO PRISUSTVO PČELARA TOKOM PROCESA ISPARENJA / TRETMANA PČELINJEG DRUŠTVA.

Uputstvo za rukovanje:

Lista signalizacije Uputstvo za rukovanje na srpskom od 61. starne

 

Šifra proizvoda: 4237V Kategorija:

GARANCIJA NA PROIZVOD 24 MESECA!

VARROX® EDDY
Prvi lagani prenosivi alat sa Li-Ion tehnologijom. Preciznost u svakom tretmanu isparavanja nezavisno od primenjene doze. Nije potrebno prisustvo pčelara tokom procesa isparavanja.

Način upotrebe
Sipati propisanu količinu oksalne kiseline dihidrat u metalnu posudu uređaja (u prahu ili tableti). Postavite Varox Eddy kroz otvor košnice od 15mm x 90mm ispod satnih ramova. Zatvorite otvor sunđerom ili vlažnom krpom. Pokrenite Varox Eddy sa jednostavnim pritiskom na dugme za pokretanje i udaljite se dok uređaj ne prikaže zeleno LED svetlo. Uklonite Varox Eddy i ubacite još uvek toplu posudu u kofu hladne vode da se ohladi. U međuvremenu možete lečiti sledeće pčelinje društvo, koristeći drugu posudu sa oksalnom kiselinom. Otvor košnice držati zatvorenim još 10 minuta nakon tretmana. Napunjena baterija, omogućava tretman između 15–20 košnica. Najbolji rezultati tretmana pčelinjih društava se postižu na spoljnoj temperaturi iznad 8 °C.

Profil lečenja
Oksalna kiselina dihidrat je beli prah sa visokom kiselošću. Oksalna kiselina deluje kao kontaktni otrov protiv varoe uglavnom zbog svoje kiselosti i samo na varou koje se nalaze na pčelama. Nema efekta u zatvorenom leglu. Kada oksalna kiselina ispari sa Varrox® Eddy-em, isparenja će se ponovo kondenzovati kao oksalna kiselina dihidrat u obliku oštrih kristala na pčelama i njihovim ulicama. Fine kristalne igle pri kontaktu sa Varoa vaši je povređuju, pada na podnjaču i tu ugine. Varoa u pčelinjem leglu neće biti pogođena oksalnom kiselinom pošto ne postoji fizički kontakt sa istom. Vrhunac efekta pada Varoe od pogođenih pčela je otprilike drugog dana. Oksalna kiselina dihidrat isparava u dva koraka na tačno određenoj temperaturi, a raspada se na visokim i nekontrolisanim temperaturama u neaktivna isparenja. Dizajn Varrox®Vaporizer-a i Varrox® Eddy-ja omogućava ponavljanje preciznosti procesa za svaku tretiranu košnicu kada se prate uputstva za upotrebu.

Bezbednost
Oksalna kisela isparenja izazivaju iritaciju očiju i respiratornog sistema. Ne koristite sublimaciju u zatvorenom prostoru. Uvek nosite zaštitnu odeću, zaštitne naočare i masku za disanje najmanje FFP2 klase. Uvek tretirajte vaše košnice sa vetrom u leđima da ne bi došli u dodir sa opasnim isparenjima oksalne kiseline.

Dokumentacija

Rizici u suzbijanju varoe i plasmanu meda

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Varrox® Eddy sublimator oksalne kiseline dihidrat sa 2 baterije – Cena na upit“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa
SubvencijaNovo

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt

This will close in 5 seconds