Vespa Catch

990.00rsd sa PDV-om

Ovde je! Nova Vespa Catch zamka za osice dostupna u našoj prodavnici

Garancija na proizvod 24 meseca

Dostupnost: Na zalihama

Šifra proizvoda: 70030 Kategorija:

 

 

Ovde je! Nova Vespa Catch zamka za osice dostupna u našoj prodavnici

Vespa velutina je divno latinsko ime za strašnog predatora kojeg se plaše pčelari i obični ljudi. Azijski stršljen nastavlja svoje razmnožavanje i ove godine. Kako bi pomogao u borbi protiv ove štetočine i zadovoljio različite potrebe koje su prijavili korisnici aktuelne VespaCatch zamke, Véto-pharma je razvio novu zamku koja je lakša za upotrebu. Pakovanje tečnog mamaca je takođe redizajnirano. Ovi novi proizvodi su sada dostupni u našem online shop-u i kod vaših uobičajenih distributera.

Borba protiv sveprisutne pretnje
Čini se da ništa ne može da zaustavi napredak azijskog stršljena kroz Evropu. Pčelari i njihove pčele, koje su prve žrtve, preduzimaju zaštitne mere i postavljaju naše zamke. Postoje dva ključna momenta: na proleće, da se blokira napredovanje mladih kraljica, leti i jeseni, kada su uspostavljena gnezda i kada su i pčele i ljudi podložni napadima predatora.

Visokokvalitetni materijal
Verzija VespaCatch zamke za 2019. godinu uključuje debelu plastičnu posudu, dizajniranu da bude otporna na vremenske uslove i otporna pri rukovanju. Promenjen je i sistem priloga: pričvršćivač kragna je zamenjen kukom tako da se zamka može lako zakačiti npr. granu drveta ili stubu terase.

Praktičniji kanister za mamac
Oblik boce za mamce stršljena se malo promenio. Nova kapa sada uključuje uređaj za doziranje koji olakšava merenje količine mamaca, šećera i vode potrebne za smesu.

Dokumentacija

Hornet-portugal-study-EU_SRP

VespaCatch-flyer SRP

Vespacatch-ITSAP-EU_SRP

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Vespa Catch“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa

Prelazite na ViMonsPowerBox.Com sajt

This will close in 5 seconds